Welkom op mijn website. Mijn naam is Raffaela Amato. Ik ben Italiaanse van geboorte en afgestudeerd in Rechten aan de Universiteit La Sapienza te Rome. Daarmee verkreeg ik mijn titel als Avvocato (Advocaat) en sinds 2004 woon ik in Nederland.

In 2010 ben ik gestart als zelfstandig, onafhankelijk zakelijk, jurist voor zowel particulieren als organisaties. Ik doe dit vanuit mijn eenmanszaak Italiaans Juridisch Bureau Amato. Ik beschik over een zeer uitgebreid en actueel netwerk in zowel alle delen van Italië als in Nederland.

Vanuit mijn bureau lever ik alle mogelijke vormen van zakelijke en/of juridische begeleiding in contacten of projecten met Italië, Italiaanse staatsburgers, Italiaanse bedrijven of (overheids)organisaties, zowel in Italië zelf als in Nederland. Omgekeerd begeleid ik ook Italiaanse bedrijven en privé bij het zakendoen in Nederland.

Zie verder onder “mogelijkheden” voor een uitgebreider overzicht van diensten, lees onder “werkwijze” over mijn betrokkenheid en persoonlijke inzet voor uw zakelijke en/of juridische behoeften en onder “tarieven” voor een indruk van de kosten.

Geïnteresseerd? Neemt u gerust vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een nadere kennismaking.